Οσκαρικές Πέμπτες στην Ετεροτοπία | Δείτε το πρόγραμμα των Προβολών

Κάθε Πέμπτη στις 21:00

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την 90κοστή απονομή των βραβείων Oscar. Η Ετεροτοπία επηρεασμένη από το οσκαρικό κλίμα, πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη και για όλες τις Πέμπτες του Μαρτίου αφιέρωμα στο θεσμό. Μια προς μία οι ταινίες που διεκδικούν τα χρυσά αγαλματίδια για το 2018, θα προβληθούν στο χώρο μας, με ζεστό ποπ-κορν και δροσερή μπύρα. Σας περιμένουμε με σινεφίλ διάθεση να διαλέξουμε μαζί την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Δείτε το πρόγραμμα του μήνα:
  • 01.03 Οι Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι

    Νοικιάζοντας τρεις διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της πόλης, μια μητέρα καταγγέλλει την τοπική αστυνομία, η οποία δεν έχει βρει τον ένοχο για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της, μέσα από τις ανακοινώσεις που αναρτά.

  • 08.03. Darkest Hour

    Τον Μάιο του 1940 κι ενώ οι Γερμανοί εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στη Γαλλία, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναλαμβάνει επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αντιμετωπίζοντας τη δυσπιστία του βασιλιά και την επιφυλακτικότητα των βουλευτών του ίδιου του κόμματός του.

  • 15.03. Η μορφή του νερού

    Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, το οποίο γίνεται αντικείμενο βασανιστικών πειραμάτων.

  • 22.03. Ladybird.

    Το 2002 η 17χρονη Κριστίν-«Lady Bird»-ΜακΦέρσον περνάει την τελευταία τάξη του λυκείου στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια ονειρευόμενη την κολεγιακή της «απόδραση» στη Νέα Υόρκη.

  •  29.03. Phantom Thread

    Στο Λονδίνο του ’50 ο Ρέινολντς Γούντκοκ είναι ένας διάσημος μόδιστρος στην αυστηρή και σχολαστική καθημερινότητα του οποίου εισβάλλει η Άλμα, μια θεληματική νεαρή η οποία θα γίνει μούσα κι ερωμένη του.

 ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ
Χώρος Πολιτικής, Πολιτισμού & Αλληλεγγύης
Η αφίσα με το πρόγραμμα του μήνα:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο