Έναρξη Εγγραφών & Αναζήτηση Εκπαιδευτικών

Είτε είσαι μαθητής/τρια είτε καθηγητής/τρια, συμπλήρωσε και εσύ την πλατφόρμα εγγραφής και σύντομα θα εικοινωνήσουμε μαζί σου: https://www.eterotopia.gr/mathimata-gia…/eggrafes-2024-25/
 
📌 Το αλληλέγγυο σχολείο συνεχίζει για άλλη μία χρονιά κλείνοντας 12 χρονιά αλληλέγγυας εκπαίδευσης. Αναγνωρίζοντας το ολοένα και πιο εντατικοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα και τη δυσκολία πρόσβασης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούμε δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές & μαθήτριες λυκείου και όχι μόνο.
 
🔸 Οι εγγραφές μαθητών/τριών αφορούν μαθήματα λυκείου.
– Έναρξη Μαθημάτων Γ λυκείου: Δευτέρα 26 Αυγούστου
– Έναρξη Μαθημάτων Α,Β λυκείου: Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη
 
🔹 Η χρονιά ξεκινά με μεγάλο ενδιαφέρον από μαθητές και μαθήτριες, άρα και αρκετές ανάγκες σε εκπαιδευτικούς. Οπότε η συνεισφορά ανθρώπων κάθε ειδικότητας, ιδιαίτερα για τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Γι’ αυτό, αν και εσύ επιθυμείς να μπεις σε ρόλο διδάσκοντα, συμπλήρωσε την πλατφόρμα εγγραφής.
 
➡️ Παρά τους προβληματισμούς μας για την τηλεκπαίδευση, η εμπειρία της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία των διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχουν αλληλέγγυα σχολεία. Συνεπώς, ενισχύουμε τα δια ζώσης τμήματα για τα άτομα που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε τα διαδικτυακά* τμήματα μόνο για τη Γ’ Λυκείου προκειμένου να εξασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση στη γνώση σε εκείνους και εκείνες που μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε δια ζώσης τμήματα.
* Τα διαδικτυακά τμήματα αφορούν αποκλειστικά τη Γ’ Λυκείου και τα άτομα εκτός Θεσσαλονίκης. Όσοι/ες μαθητές και μαθήτριες διαμένουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθούν τα δια ζ΄ώσης τμήματα.
 
🔺 Τέλος, οι μαθητές/τριες των αλληλέγγυων μαθημάτων έχουν την ευκαιρία να υποστηρίζονται στα μαθήματά τους και να συμμετέχουν και στις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις της Ετεροτοπίας. Ο χώρος μας βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης (Ίωνος Δραγούμη με Πτολεμαίων 42).
 
ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας: eterotopia.school@gmail.com στο facebook είτε κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 17:00-21:00 στο τηλέφωνο: 6948222258 (Έλενα)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο