Ανοιχτή Συνέλευση Ετεροτοπίας | Κυριακή 22.09, 18:30

Η πρώτη συνέλευση της χρονιάς μας περιμένει με νέες ιδέες.

Μπορεί ο καθένας και η καθεμία να γνώρισε την Ετεροτοπία με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικό λόγο.Όμως η Ετεροτοπία είναι ένα σύνολο από πράγματα.Πράγματα που οργανώνονται με σκοπό να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη και να χτίζουμε σχέσεις διαφορετικές που θα βασίζονται στην αλλήλεγγύη. Πάνω απ’ όλα όμως είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που χρειάζεται συνεχώς ενίσχυση σε ιδέες για δράσεις και σε ανθρώπους με όρεξη να συμβάλλουν σε αυτό το εγχείρημα.

Αυτή την Κυριακή 22.09, στις 18:30 μαζευόμαστε στο χώρο μας για να βγάλουμε το πρόγραμμα του επόμενου μήνα.

Ολοι και Όλες εμείς που συμμετέχουμε στην ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ,θέλουμε απέναντι στο κυρίαρχο λόγο, να αντιτάξουμε τα δικά μας προτάγματα. Απέναντι στην εμπορευματοποίηση της τέχνης και την κατανάλωση της διασκέδασης, αλλά όχι και απέναντι στην ίδια τη διασκέδαση, να δημιουργήσουμε, να πειραματιστούμε να εκθέσουμε και να εκτεθούμε.

Ενάντια, στο πρότυπο της κοινωνικής αδιαφορίας και της αδράνειας, να πληροφορηθούμε, να συζητήσουμε, να πράξουμε. Ενάντια στο μοτίβο της αποξένωσης και του μοναχικού δρόμου, να συλλογικοποιήσουμε τις αγωνίες και τα όνειρά μας.

Για να κάνουμε την «Ετεροτοπία» να χωρά πολλές φωνές!  

Ελάτε στην ανοιχτή συνέλευση της Ετεροτοπίας, με ιδέες και όρεξη για δράση!

Βρισκόμαστε στην Ίωνος Δραγούμη με Πτολεμαίων 42 | 2ος Όροφος

Τηλέφωνο: 2310251033

Email : eterotopiathess@gmail.com

Δευτέρα – Παρασκευή 16:00-00:00

https://www.facebook.com/Eterotopia2/?fref=ts

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο