Αποτελέσματα Πανελλαδικών – Τμήματα Επιτυχίας μαθητών Αλληλέγγυου Σχολείου

Το αλληλέγγυο σχολείο της Ετεροτοπίας για μια ακόμη χρονιά άνοιξε τα φτερά του για το Πανεπιστήμιο. Σε μία πρωτόγνωρη χρονιά, γεμάτη δυσκολίες, η αλληλεγγύη κράτησε ζωντανά τα όνειρα των μαθητών μας. Το πείσμα, η προθυμία, το μεράκι και η ανιδιοτελής προσφορά δεκάδων εκπαιδευτικών ήταν καθοριστικά και αυτή τη χρονιά.

🟢 Με όχημα την αλληλεγγύη, επιλέγουμε να μη μείνει κανένας μόνος και καμία μόνη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Στόχος μας, το αλληλέγγυο σχολείο να δώσει οξυγόνο στην εκπαίδευση, ενισχύοντας και διεκδικώντας δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους και όλες.
👉 Γιατί ειδικά σήμερα, οφείλουμε να δούμε και να αναγνωρίσουμε ότι 40.000 νέοι και νέες μένουν εκτός Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω του νέου συστήματος εισαγωγής. 40.000 μαθητές και μαθήτριες στερούνται το δικαίωμα να σπουδάσουν και να ονειρευτούν.

🟢 Γι’ αυτό λοιπόν μαζί με τα όνειρα των μαθητών, ας διεκδικήσουμε και το κοινό μας όνειρο! Εκείνο για παιδεία που θα μας χωράει όλους και όλες, για ένα σχολείο ανοικτό, δημοκρατικό και χωρίς διακρίσεις, απαλλαγμένο από τον απαρχαιωμένο θεσμό των πανελλαδικών και το σκληρό εξεταστικοκεντρικο χαρακτήρα. Κόντρα στα πανεπιστήμια για λίγους και εκλεκτούς.
Και είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας και οι μαθήτριες μας θα είναι εκεί για να διεκδικήσουν ένα πανεπιστήμιο που τους χωράει όλους και όλες!

👉 Εμείς, συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Γιατί θεωρούμε ότι ειδικά σήμερα η πρόσβαση στη γνώση, δυστυχώς δεν είναι δεδομένη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για το επόμενο μαθησιακό μας ταξίδι που ξεκινά σύντομα!

👉 Θα είμαστε εδώ και φέτος για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε μαζί τα όνειρα μας, σε μία χρόνια που ελπίζουμε και θα διεκδικήσουμε μαζί να είναι διαφορετική! Προς το παρόν, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

 Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τα τμήματα επιτυχίας των μαθητών μας:
– Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
– Τμήμα Κτηνιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
– Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
– Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Χανιά
– Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
– Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Διεθνές Πανεπιστήμιο
– Τμήμα Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων, Διεθνές Πανεπιστήμιο

‼ Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Γιατι βγαίνοντας από το μαραθώνιο των πανελλαδικών αξίζει να θυμόμαστε πως το να προσπαθούμε είναι το ταξίδι.

👉Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στους μαθητές μας που δίνουν εξετάσεις το Σεπτέμβριο!

📚Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ξεκινήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του site μας: https://www.eterotopia.gr/mathimata-gia…/eggrafes-2021-22/

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ
eterotopia.school@gmail.com
Πτολεμαιων 42, 2ος όροφος 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο