Ημερολόγιο Αλληλέγγυας Κουζίνας “Η Αόρατη Πόλη” [08/05/2021]

Το τελευταίο Σάββατο είχε από όλα. Λαχταριστές εκπλήξεις, φίλες και φίλους από προηγούμενες φορές, γερή φασίνα.. Μέχρι και μπύρες στην ταράτσα που είχαμε νοσταλγήσει ένα χρόνο τώρα..

Η Βικτώρια έφερε από τους συναδέλφους της τσάντες ολόκληρες με είδη απαραίτητα για κάποιους ανθρώπους, ο Σάββας πετάχτηκε να μας αφήσει παπούτσια που ψάχναμε και λαχανικά, και ένα γλασσαρισμένο τσουρέκι μας περίμενε στην είσοδο. Η Σωτηρία και η Μαρία έστησαν την 4η αίθουσα που χρησιμοποιείται για ρούχα από όταν άρχισε το Προσφυγικό. Η Γιάννα και ο Στέργιος πιάσαν την ταράτσα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτές οι στοργικές και αλληλέγγυες πράξεις γέμισαν την ομάδα με ελπίδα για τον καλύτερο κόσμο που ονειρευόμαστε.

Μας είχαν δώσει και χρήματα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι διαφορετικό, και τα ρίξαμε στα μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου. Οι σεφ βάλαν όλο το μεράκι τους στο διαφορετικό φαγητό και φτιάξαν 50 πεντανόστιμες μερίδες που τις δώσαμε μαζί με τα τσουρέκια που μας έφεραν (έφερε και άλλη μια τυπισσάρα) στον κόσμο που είναι εκεί έξω σε κάθε καιρική συνθήκη, σε κάθε περίσταση, που μας κάνουν να ξεχνάμε τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας. Όταν παίρνεις από αυτούς αγάπη γεμίζεις για μέρες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανυπομονούμε να ανοίξουμε κανονικά, να τους καλέσουμε και στην ταράτσα, να αλλάξουμε παραστάσεις μαζί. Τα λέμε το επόμενο Σάββατο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο