Αυτό το Σάββατο, η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντική!
Λίγο αφού φτάσαμε στο χώρο, μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Δύο παιδιά που στηρίζουν το εγχείρημα της Αόρατης Πόλης ήρθαν με τις μητέρες τους. Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν δυναμικά. Το μενού αυτή τη φορά είχε “Πατάτες Γιαχνί”. Παράλληλα έγινε καθαριότητα και μία σημαντική καταγραφή στα προϊόντα που υπάρχουν στο αποθηκάκι της αλληλεγγύης.
Ξεκινήσαμε με τα κοψίματα και σιγά, σιγά οι κατσαρόλες πήραν μπροστά! Η Βικτόρια αυτή τη φορά ήρθε έτοιμη με την ιδέα να συνοδεύσουμε το γεύμα με πιτάκια. Και ξεκινήσαμε! Το ζυμάρι και η γέμιση ετοιμάστηκαν, μπήκαν στο τηγάνι και με υπομονή έγιναν περισσότερα από 100 αλμυρά πιτάκια.
**Παράλληλα με τα μαγειρέματα, στην κουζίνα υπήρχε και το έντυπο του δικτύου των αλληλέγγυων σχολείων. Έτσι ενδιάμεσα ρίχναμε και καμιά κλεφτή ματιά! Αφού διαβάσαμε, μαγειρέψαμε και συζητήσαμε, κάναμε την μεριδοποίηση και για άλλη μία φορά ξεχυθήκαμε στις γειτονιές της πόλης. Τελευταίο αφήνουμε ένα μικρό δώρο για ένα μικρό μας φίλο που πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά!
Κάθε φορά η Αόρατη Πόλη φέρνει περισσότερους ανθρώπους κοντά!
Το εγχείρημα μεγαλώνει, η αλληλεγγύη εντείνεται!
Υ.Γ. Το Σάββατο 01.05 η Αόρατη πόλη κάνει διάλειμμα! Δίνουμε ραντεβού στις 08.05, στην αλληλέγγυα κουζίνα που εδώ και περισσότερους απο 6 μήνες λειτουργεί με πυξίδα την κοινωνική χρησιμότητα!