Η Ετεροτοπία επέστρεψε στο facebook- Στηρίξτε τη σελίδα μας!

Η Ετεροτοπία επέστρεψε στο facebook!
Η νέα μας σελίδα:  https://www.facebook.com/eterotopiaskg

🟡 Μετά από έτη λειτουργίας της ίδιας σελίδας και κυρίως έπειτα από κακόβουλες αναφορές ορισμένων που εχθρεύονταν τόσο τις δράσεις μας, αλλά υποθέτουμε και τους χώρους πολιτικής, πολιτισμού και αλληλεγγύης που δομούν διαφορετικά, ανθρώπινα κι αλληλέγγυα κοινωνικά παράδειγματα συλλήβδην, αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία της νέας αυτής σελίδας επικοινωνίας.

👉 Αναγνωρίζουμε πως το Facebook είναι το πολυπληθέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό το λόγο έχει νόημα η ύπαρξη μας σε αυτό, ώστε να μπορούμε να συνδεόμαστε ευκολότερα με άτομα και συλλογικότητες που παλεύουν ενάντια σε κάθε είδους οικονομική, κοινωνική, φυλετική και σεξουαλική διάκριση. Παράλληλα όμως αντιλαμβανόμαστε και τα όρια που υπάρχουν εντός αυτού του μέσου, καθώς οι όροι χρήσης του δύνανται να εργαλειοποιηθούν για να σιγήσουν κάθε φωνή που δεν εναρμονίζεται με την ‘νεοφιλελεύθερη κανονικότητα’.

🔹 Από την μεριά μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί και ενεργές και δίπλα σε όσους και όσες το έχουν ανάγκη.

🔹 Καλούμε όλους και όλες εσάς που αλληλοστηριχθήκαμε τόσα χρόνια και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε το ένα στο άλλο με αγάπη, σεβασμό κι ανιδιοτέλεια, να στηρίξετε και αυτήν την προσπάθεια μας μέσω της υποστήριξης στη σελίδα μας.

👉 Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε, θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας, θα υπερκεράσουμε συλλογικά κάθε φραγμό, μικρό ή μεγάλο.

Επειδή οι αναφορές και οι συκοφαντίες δεν μπορούν να περιορίσουν τις δράσεις που προσεγγίζουν τα όνειρα μας για έναν άλλο καλύτερο κόσμο. Επειδή δεν μπορούν να περιορίσουν την αγάπη μας για τον άνθρωπο.

Επειδή οι Ετεροτοπίες μας είναι μονόδρομοι!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο