Η πατριαρχία δολοφονεί ακόμα κι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Η πατριαρχία δολοφονεί ακόμα κι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.
 
Ακόμα μια αδέρφη μας δολοφονημένη από τον πρώην σύντροφο της που νόμιζε ότι εκείνη είναι ιδιοκτησία του.
Τα λόγια μας έχουν στερέψει.
 
Η 28χρόνη κοπέλα είχε καταγγείλει, είχε μιλήσει, είχε κάνει τα πάντα για να σώζει τη ζωή της. Η αστυνομία δεν άκουσε. Δεν βρήκε καν ένα περιπολικό να την συνοδέψει στο σπιτι της. Και εκείνος την σκότωσε. Έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Η αστυνομία στέλνει το μήνυμα στους θύτες ότι θα τα καταφέρουν, και σε εμάς ότι ακόμα κι αν ζητήσουμε βοήθεια η Αστυνομία και η Κυβέρνηση είναι απέναντι μας και αδιαφορούν. Ξεπλένουν γυναικοκτόνους και προωθούν Μπαλάσκες που δίνουν συμβουλές στους δολοφόνους σε τηλεοπτικά παράθυρα.
 
Κανένα panic button δε θα μας σώσει, καμία καμπάνια ευαισθητοποίησης. Θέλουμε άμεσα μέτρα ΤΩΡΑ για όλες μας.
 
Θέλουμε να μην μετράμε συνεχώς πόσες λείπουν!
 
Φ Τ Α Ν Ε Ι
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΟΣΟ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ O ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ
 
May be an image of one or more people and text that says "Ακόμα μία Ακόμαμασ αδερφή μας άγρια δολοφονημένη Ακόμα μία γυναίκα που είχε καταγγείλει ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ την δολοφόνησε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα ETEPOT NIA"May be an image of slow loris and text that says "ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛÎH— AAAH ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PANIC BUTTON Ποινική κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία τώρα Ψυχοκοινωνική και Νομική στήριξη στις καταγγέλλουσες Δεσμευτικό πρωτόκολλο αξιολόγησης κινδύνου από την Αστυνομία Πολιτικές πρόληψης ETEPOT NIA"

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο