ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Έναρξη Εγγραφών & Αναζήτηση Εκπαιδευτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Online Εγγραφές Μαθητών & Αναζήτηση Εκπαιδευτικών
.
 
ℹ️Τα μαθήματα για όλους συνεχίζουν για 8η χρονιά!
Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, σε συνδυασμό με την επίθεση που δέχεται η παιδεία, κάνει ακόμα πιο επιτακτικό το δικό μας ρόλο.
Αναγνωρίζοντας το εντατικοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα και τη δυσκολία πρόσβασης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούμε για 8η χρονιά δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές λυκείου. Παράλληλα θα ανακοινωθούν σύντομα μαθήματα ξένων γλωσσών καθώς και μαθήματα που σχετίζονται με την τέχνη και τον πολιτισμό.
Τα μαθήματα απευθύνονται κατά βάση σε μαθητές που οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
 
📌 Είσαι μαθητής/μαθήτρια;
Οι εγγραφές μαθητών λυκείου ξεκίνησαν. Μην αργείς!
ℹ️ Μαθήματα για μαθητές λυκείου και προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ & ΕΠΑΛ.
Συμπλήρωσε και εσύ την πλατφόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!
 
📍Είσαι εκπαιδευτικός ή φοιτητής-τρια και θες να συμβάλλεις; Είσαι φωτογράφος, ζωγράφος; Ξέρεις κάποια ξένη γλώσσα; Θες να μεταφέρεις τη γνώση και την εμπειρία σου;
Επειδή στο εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντική και η συνεισφορά ανθρώπων που ανιδιοτελώς παρέχουν τη βοήθεια τους, καλούμε εκπαιδευτικούς αλλά και φοιτητές να συνεισφέρουν στο εγχείρημα αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία κάποιου μαθήματος λυκείου, ξένης γλώσσας, ή μαθήματα σχετικά με την τέχνη και τον πολιτισμό (μουσική, φωτογραφία, χορό, ζωγραφική κ.α.). Κάθε νέα ιδέα προφανώς είναι ευπρόσδεκτη!
 
📚 Οι μαθητές των αλληλέγγυων μαθημάτων έχουν την ευκαιρία να υποστηρίζονται στα μαθήματά τους και να συμμετέχουν και στις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις της Ετεροτοπίας. Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουμε να υποκαταστήσουμε το κράτος, ούτε να αποσιωπήσουμε τις ανεπάρκειες του. Οργανώνουμε όμως την εξυπηρέτηση των αναγκών μας θέλοντας παράλληλα να δώσουμε ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην εκπαίδευση, με έμφαση στο μαθητή και τη μαθήτρια, ενισχύοντας τη συμμετοχικότητα και τη δημοκρατία στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 
📍 Ο χώρος μας βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης (Ίωνος Δραγούμη με Πτολεμαίων 42).
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο