Το Αλληλέγγυο Σχολείο ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ εύχεται επιτυχία στους μαθητές/τριες του!

📌 Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, διάβασμα, σκληρή δουλειά, ώρες μαθημάτων, λιγάκι άγχος και αρκετό γέλιο. Εάν και διαδικτυακά, η ομάδα του αλληλέγγυου σχολείου μας μεγάλωσε, τα μαθήματα εμπλουτίστηκαν και αποτέλεσαν διέξοδο τόσο για εμάς, όσο και για τους μαθητές/τριες μας, στην ιδιαίτερη φετινή συνθήκη.

🔸 Τα όνειρα των παιδιών ας γίνουν πραγματικότητα. Το όνειρο όλων μας για παιδεία για όλους μας, χωρίς διακρίσεις, ας γίνει πραγματικότητα.

🔹 Και ας θυμόμαστε ότι η παιδεία και η εκπαίδευση δεν συνίστανται στο αποτέλεσμα μιας εξέτασης. Η προσπάθεια για βελτίωση της ζωής και καθημερινότητας είναι αέναη! Τα όνειρα απαιτούν να αγωνιζόμαστε και να τα κυνηγάμε, μέχρι να τα κατακτήσουμε ή να βρεθούμε μπροστά στον επόμενο στόχο μας.

🔸 Το αλληλέγγυο σχολείο της Ετεροτοπίας θα συνεχίσει να στηρίζει τους συμμετέχοντες/ουσες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, παρότι πιστεύουμε ότι ο θεσμός αυτός είναι απαρχαιωμένος, εξαιρετικά αγχωτικός για τους συμμετέχοντες και ελλιπώς αποτελεσματικός. Πρωταρχικός στόχος της παιδείας θα έπρεπε να είναι η ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και όχι η εξάσκηση της αποστήθισης.

ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ”ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Υ.Γ. Η φωτογραφία αποτελεί καλλιτεχνική παρέμβαση σε τοίχο της Ετεροτοπίας. 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "TA "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!"

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο