Προβολή: “The Republic” | Δευτέρες χωρίς Όνομα | 04.11 – 21:00

Οι Δευτέρες χωρίς Όνομα συνεχίζουν δυναμικά με μία ταινία του Δημήτρη Τζέτζα. Μία ταινία που δίχασε όμως κοινό και κριτικούς. Επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας, sex trafficking, θάνατος, αίμα και προβληματικές ζωές με φόντο την Αθήνα.

Πλοκή:
Κάπου ανάμεσα σε πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα για να πάρουν μίζες, γυναίκες που πέφτουν θύματα trafficking, μπάτσους που εκμεταλλεύονται μετανάστες, ξεκινάει μια ιστορία εκδίκησης που θα τα ανατρέψει όλα. Ο Αχιλλέας, πληρώνεται από τον διαπλεκόμενο μεγαλοδημοσιογράφο Μάριο Σφήκα, για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις. Oταν όμως δει κάτι που ξεπερνά τα όρια της ηθικής του, παραιτείται και όσα ακολουθούν μυρίζουν βενζίνη, φόβο και αίμα. Διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, επιχειρηματίες μπλέκονται και τα θύματα είναι πολλά, αλλά σχεδόν ποτέ ανυπεράσπιστα. Οταν όλα γύρω σου καταρρέουν, η οργή είναι το μόνο κίνητρο που μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό.

Με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών όπως οι Γιώργος Κιμούλης και Ζωή Λάσκαρη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Τάκης Σπυριδάκης, Ερρίκος Λίτσης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Χασάνι, Δημήτρης Λιόλιος, Πέτρος Λαούδης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κώστας Νικούλη, Μπάμπης Παπανικολάου, Νικόλαος Ρούσαλης, Σουλτάν Αμίρ, Kazuaki Shitamori, Αντώνης & Χάρης Μήτρου, Blaine Reinenger, Μάκης Παπαδημητρίου.

Υ.Γ. Δεν ξεχνάμε να ενισχύουμε το Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα και είδη υγιεινής!

ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ
Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/695668820924611/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο