Αναζήτηση Καθηγητών για Ξένες Γλώσσες & μαθήματα Τέχνης/Πολιτισμού [Ηλεκτρ. Πλατφόρμα]

Κάθε νέα ιδέα είναι ευπρόσδεκτη στα πλαίσια του Αλληλέγγυο Σχολείου. Αναζητούμε Καθηγητές Ξένων Γλωσσών καθώς και ανθρώπους για μαθήματα τέχνης και πολιτισμού.

Μη ξεχνάμε τα κενά καθηγητών για τα μαθήματα λυκείου. Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/eterotopialessons/photos/a.529694593800819/3739826752787571/

Σχετικά με τις Ξένες Γλώσσες καλούμε κάθε άνθρωπο που θέλει να διδάξει οποιαδήποτε γλώσσα, κάθε επιπέδου, να συνεισφέρει στο εγχείρημα! 

Τέλος, είσαι εκπαιδευτικός ή φοιτητής-τρια και θες να συμβάλλεις; Ασχολείσαι με κάποια τέχνη (φωτογραφία, χορός κ.α.) που μπορεί να υποστηρίξει διαδικτυακά ή διά ζώσης μαθήματα;  Ξέρεις κάποια ξένη γλώσσα; Θες να μεταφέρεις τη γνώση και την εμπειρία σου; Επειδή στο εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντική και η συνεισφορά ανθρώπων που ανιδιοτελώς παρέχουν τη βοήθεια τους, καλούμε άτομα να συνεισφέρουν στο εγχείρημα αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία κάποιου μαθήματος ξένης γλώσσας, ή μαθήματα σχετικά με την τέχνη και τον πολιτισμό. Κάθε νέα ιδέα προφανώς είναι ευπρόσδεκτη!

Για όλα τα παραπάνω συμπληρώστε την πλατφόρμα με τα στοιχεία σας και δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να συμμετέχετε και εσείς στην ομάδα του αλληλέγγυου σχολείου! 

  Ειδικότητα*

  Γράψτε μερικές πληροφορίες

  Όνομα*

  Επώνυμο*

  Έτος Γέννησης*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  Πόλη-Περιοχή*

  Διά Ζώσης/Διαδικτυακά Μαθήματα*

  Ε-mail

  *Τα πεδία που έχουν αστεράκι πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.

   

  Σχετικές δημοσιεύσεις

  Αφήστε ένα σχόλιο