Ημερολόγιο Αλληλέγγυας Κουζίνας “Η Αόρατη Πόλη” [27/03/2021]

Και αυτό το Σάββατο η Ετεροτοπία ζωντάνεψε, γέμισε με γέλια και φωνές, ενώ ταυτόχρονα ετοιμαζόταν το γεύμα για την Αόρατη Πόλη.

Ένα κορίτσι που είχε έρθει προηγούμενο Σάββατο έφερε και τη φίλη της για να βοηθήσουν! Ήρθε ο αγαπημένος μας γείτονας να τον φιλέψουμε. Πέρασε μια κοπέλα να πάρει μερίδες, να τις αφήσει στους άστεγους που ήταν στο δρόμο της. Μας έφεραν σακούλες με καλούδια. Και η ομάδα πειραματίστηκε επιτυχώς με μια νέα συνταγή για πατάτες ογκραντέν.

Η μέρα τελείωσε απίστευτα γρήγορα. Τα καθαρίσματα, το μαγείρεμα και το μοίρασμα έγιναν απόλυτα συλλογικά. Η ενέργεια που υπήρχε προκύπτει από την κινητήρια δύναμή μας, την αλληλεγγύη.

Επίσης, είχαμε και εξαιρετικό υλικό για να επεξεργαστούμε, καθώς μας έφεραν μοτσαρέλα. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό να χρησιμοποιούμε καινούργιες ή ασυνήθιστες α΄ύλες. Ειδικά τώρα, με το σαρακοστιανό μενού έχουμε πάρα πολύ όρεξη να δούμε τι λαδερό φαγητό θα καταφέρουμε να απογειώσουμε. Σε αυτό το σημείο καλούμε τον κόσμο που μας αγκαλιάζει να μας προσφέρει και τα υπέροχα λαχανικά και φρούτα που υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο. <3 . Κάθε Σάββατο μπορείτε να μας ενισχύετε με τα απαιραίτητα μεταξύ 11:00-15:00. Δείτε εδώ περισσότερα: Αλληλέγγυα Κουζίνα “Η Αόρατη Πόλη” | Κάθε Σάββατο – ETEROTOPIA.GR

Μοιράστηκαν 46 λαχταριστές μερίδες πατάτες ογκραντέν και mac n’ cheese με κόκκινη σάλτσα, με τον κίνδυνο να μην φτάσουν σε όλες και όλους, και την υπόσχεση να μην ξαναμαγείρεψουμε κάτω από 50.

Άνθρωπος για άνθρωπο.

#eterotopia #αόρατη πόλη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο