Καθημερινή Συλλογή τροφίμων στο χώρο – Η Αόρατη Πόλη ξαναβγαίνει στους δρόμους!

📢 Η Αόρατη Πόλη ξαναβγαίνει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!
 
Η ομάδα αλληλεγγύης της ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τα συλλογικά μαγειρέματα που αγαπήθηκαν από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Τόσο από τους αλληλέγγυους/ες που ενίσχυαν 2 χρόνια με αγαθά και χέρια, όσο και από τους ανθρώπους που αποτελεί πλέον πρόγραμμα το φαγητό του Σαββάτου.
Ιδιαίτερα για τους δεύτερους, για την εμφανή ανάγκη επικοινωνίας πέρα από το ζεστό θρεπτικό φαγητό, θα δώσουμε την υπόσχεση στον εαυτό μας σε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα να είμαστε κοντά τους έμπρακτα.
 
🤙 Όμως θα χρειαστούμε και τη δικιά σου βοήθεια.. Αν έχεις την όποια δυνατότητα ενίσχυσε και εσύ την κουζίνα που εκκινεί τον παφλασμό αλληλεγγύης που φιλοδοξεί να γίνει κύμα.
Μην ντραπείς να επικοινωνήσεις ακόμα για τα 3 κρεμμύδια που μπορείς να φέρεις ή τις 2 ώρες που θες να μαγειρέψεις, ή ακόμα και για παρέα στο μοίρασμα όπου θα δεις πτυχές της πόλης που δεν είχες ξαναπροσέξει. Να δεις επιτέλους την Αόρατη Πόλη.
 
👉 Από σήμερα και καθημερινά 16.30-21.00 μπορείς να φέρνεις την ενίσχυσή σου, ενώ τα μαγειρέματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο μετά τις 12:00. Σε περιμένουμε!
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο